Кога и как да използвате Intenskin за грижа за кожата против стареене

Кога и как да използвате Intenskin за грижа за кожата против стареене

Едно нещо е ясно в свят, в който продуктите и тенденциите за грижа за кожата винаги се променят: стареенето е неизбежно, но не е задължително да изглежда така. Независимо от възрастта ви – 20, 30 или 40 – един добър режим на грижа за кожата може да има голямо влияние. Позволете ни да ви запознаем със света на анти-стареенето; индустрия, пълна с обещания, но малко от тях оправдават рекламата. Intenskin е едно от по-новите имена, които добиха популярност. Днес ще разгледаме много подробности какви продукти трябва да използвате във вашия режим, кога да започнете да използвате грижа за кожата против стареене и колко важен е Intenskin.
Кога е подходящият момент да започнете програма против стареене?
Кога да започнем да се концентрираме върху борбата със стареенето е тема, която често се обсъжда горещо. Докато някои смятат, че трябва да изчакате, докато се проявят симптомите на стареене, други подкрепят вземането на превантивни мерки. Какъв тогава е правилният отговор?

Във вашите 20 години: Избягването е ключово

Повечето дерматолози са съгласни, че започването на грижа за кожата против стареене през 20-те години е идеалният период. Дори ако кожата ви все още е сияйна и стегната в този момент, не трябва да го пренебрегвате. В този момент променливите на околната среда, включително замърсяване, UV радиация и стрес, започват да оказват влияние върху образуването на колаген, което започва да се забавя.
Когато сте на 20 години, превенцията е ключова. Важно е да имате мощен слънцезащитен крем, антиоксидантни серуми (като витамин С) и хидратиращи овлажнители. Вместо да се лекуват признаци на стареене, целта е да се предотврати увреждане на кожата ви. За да подхраните кожата си отвътре навън и да предотвратите очевидните признаци на стареене, помислете дали да не включите добавка като Intenskin във вашия режим.

През тридесетте: Справяне със симптомите на ранно стареене

Когато навършите 30-те години, може да започнете да виждате първите признаци на стареене на кожата си, като фини бръчки, неравномерен тен на кожата и може би по-матов тен. Това е времето, когато естественият капацитет на вашата кожа да се самовъзстановява се забавя и производството на колаген намалява значително.
Трябва да използвате повече от просто овлажнители и слънцезащитни продукти в този момент от вашия режим. Време е да въведем ретиноиди или ретинол, за да стимулираме синтеза на колаген и хиалуронова киселина за дълбока хидратация. Аптеките предоставят добавки като Intenskin, които са жизненоважни хранителни вещества, които подпомагат здравата регенерация на кожата и могат да увеличат ефектите от локалните терапии.

След 40: Обърнете внимание на поддръжката и ремонта

Процесът на стареене може да стане по-забележим, когато достигнете 40-те години, с по-дълбоки бръчки, увиснала кожа и по-голяма сухота. Това е моментът да обърнете цялото си внимание както на поддръжката, така и на ремонта.
На този етап пептидите, колагеновите добавки и интензивната хидратация не подлежат на обсъждане. Докато локалните лечения се концентрират върху премахването на щетите, Intenskin поддържа естествените възстановителни процеси на вашата кожа, като й осигурява хранителните вещества, от които се нуждае. На тази възраст здравословният режим на грижа за кожата трябва да съдържа антиоксиданти, ретиноиди, пептиди и подобрители на влагата. Не забравяйте, че последователността е от съществено значение.
Какво трябва да съдържа вашата програма против стареене?
Разработването на солиден режим на грижа за кожата е от съществено значение за поддържане на млад, блестящ тен на всяка възраст. Ето как трябва да изглежда един основен режим против стареене:
1. Дезинфектант
Започнете режима си с мек, овлажняващ почистващ препарат. Почистването помага да се уверите, че вашите други продукти могат да направят своята магия върху кожата ви по-успешно, като премахват остатъци, масло и замърсители. Може да използвате нещо твърде грубо, ако след измиване кожата ви е опъната. Продължете да използвате мек почистващ препарат, който запазва естествената бариера на кожата ви.
2. Антиоксиданти
Витамин С и други антиоксиданти са ефективни оръжия в битката срещу стареенето. Свободните радикали са нестабилни химикали, които могат да доведат до увреждане на кожата и преждевременно стареене. Те спомагат за тяхното неутрализиране. Антиоксидантните серуми помагат за подобряване на тонуса, озаряване на лицето ви и минимизиране на фините бръчки, когато се използват редовно.
Ретинол или ретиноиди 3.
По отношение на анти-стареенето, ретиноидите – или неговият по-добър братовчед, ретинолът – са най-добрите. Те балансират текстурата на кожата, намаляват бръчките и увеличават производството на колаген. Започнете бавно и постепенно увеличавайте употребата си, особено ако имате чувствителна кожа. Ретиноидите трябва да се използват със силен SPF през деня, тъй като те могат да направят кожата ви по-податлива на слънце.
4. Използване на овлажнители и вода
С напредване на възрастта кожата ни става по-суха, което подчертава фините линии и бръчки. Всеки режим против стареене трябва да включва приличен овлажнител. Търсете елементи, които подпомагат поддържането и запечатването на влагата, като включват пептиди, серамиди и хиалуронова киселина.
Важно е да запомните, че правилната хидратация включва както това, което влагате, така и върху тялото си. Това е ситуацията, в която добавката Intenskin става полезна. Той дава на кожата ви вътрешното подхранване, от което се нуждае, за да поддържа хидратирана и здрава, като й дава необходимите витамини, минерали и други хранителни вещества.
5. Слънцезащитен крем
Когато става дума за анти-стареене, слънцезащитните продукти са абсолютно необходими. Използването на широкоспектърен SPF 30 или по-висок е от съществено значение за защита на кожата ви от UV радиация, тъй като те са една от основните причини за преждевременно стареене. Излагането на слънце през прозорците все още може да навреди на кожата ви, дори ако прекарате по-голямата част от деня на закрито.
6. Добавки
Въпреки че лекарствата за локално приложение са важни, вие също трябва да имате предвид важността на витамините във вашия режим против стареене. Един от онези мощни продукти против стареене, които работят отвътре навън, е Intenskin. Предназначен е да подхрани вашата кожа на клетъчно ниво, давайки й необходимите хранителни вещества, за да заздравее и запази младия си блясък. Продава се в аптеките.

Операцията на Intenskin

След като прегледахме основите, нека продължим обсъждането на Intenskin. Този витамин, който се продава в аптеките, е предназначен да подобри здравето на кожата ви отвътре навън. Има комбинация от витамини, антиоксиданти и други полезни за кожата съставки, които насърчават образуването на колаген, повишават еластичността на кожата и намаляват видимостта на бръчките и фините линии.
Intenskin е насочен към по-дълбоките слоеве на кожата, където се създават колаген и еластин, за разлика от локалните терапии, които действат само върху външния слой на кожата. Intenskin помага на вашите локални лечения да действат по-добре, като подхранва кожата ви отвътре навън, което води до по-бързи и по-очевидни ефекти.

Предимствата на Intenskin Повишава синтеза на колаген за по-гладка и стегната кожа Повишава еластичността на кожата, предотвратявайки отпускането

минимизира появата на фини линии и бръчки и доставя жизненоважни витамини и минерали за здрава кожа като цяло

допълва текущия ви режим на грижа за кожата, за да подобри резултатите

Само след няколко седмици употреба на Intenskin много потребители съобщават за подобрение в тена и текстурата на кожата си. Тази добавка може да бъде идеалното допълнение към вашата рутинна грижа за кожата, ако търсите всичко-в-едно начин за подпомагане на процеса на стареене, който протича естествено във вашата кожа.

Как да намерите Intenskin

За удобство можете да закупите Inten-skin онлайн или в аптеките . Лесно е да го включите в ежедневието си и тъй като работи добре с вашите локални лечения, не е нужно да променяте цялата си рутинна грижа за кожата. Просто го приемайте като добавка към вашите серуми и кремове и гледайте как действа магически.
В заключение, овладейте процеса на стареене на вашата кожа.
Да се чувствате добре с кожата си на всяка възраст е целта на грижата за кожата против стареене, а не само да върнете времето назад. Има няколко стратегии, за да поддържате тена си млад, независимо от възрастта ви – може да сте на 20 години, обмисляйки превенция, или на 40, търсейки възстановяване. Намирането на идеалната комбинация от продукти за грижа за кожата и добавки – като Intenskin – които отговарят на вашия тип кожа и изисквания, е от решаващо значение.
Независимо от възрастта ви, започнете да установявате своя навик още сега. Можете да поддържате млада, блестяща и здрава кожа за много години напред с комбинация от специализирани процедури за грижа за кожата и подходяща хранителна помощ.