Fråga till experten: ”Stereotypen av maskulinitet förhindrar livet!”

”När du tittade på dig själv i spegeln för sista gången?»Hur man reagerar om flickan du gillar svar så? https://www.e-warrantysolutions.com/varfor-scarlett-o-haras-forforelsetekniker/ Och är det sant att det hela är i "fel stereotyper"?

"Jag är mycket intresserad av hur det hände i vårt samhälle att begreppet maskulinitet började inkludera" att övervinna smärtsamma svårigheter "och" ihållande attityd till lidande som sådan "? Plus en viss stereotyp av utseende – för att ta någon manlig modell från tidningen – förmodligen den oskötta tre -dagen, men i själva verket avgått försiktigt, avsiktlig försumlighet. Släpande kläder. Som ett resultat bildar moderna flickor exakt samma idé om en man, och när det gäller provinsflickorna tar de i allmänhet en sådan macho av stilen i stil. Vad har vi vid utgången? Stereotyp som införts av mode och falska myter, som förstör samhället inifrån, tillåter inte familjer att bilda. Om jag till exempel inte har möjlighet att bära märkeskläder och raka varje dag, betraktas jag inte längre som en kandidat för män. Min första "kärlek" sa så – de säger, du var i spegeln när du letade senast för sista gången? Och jag, förresten, följ mig själv. Men jag har tydligen inte i ansiktsdragen i den här filmen fördömd "maskulinitet". Var kom det ifrån, men det viktigaste är – är det möjligt att bryta denna stereotyp?"

Evgeny, 22 år gammal

Ekaterina Mikhailova, psykoterapeut:

”Åh, Eugene, hur är du hård: Båda stereotypen av maskulinitet är inte bra för dig, och flickorna tittar inte där, och i allmänhet – dessa fruktansvärda människor kan inte uppskatta dig, låt oss sätta dem på plats! "Film" -prover av hjältar (och hjältinnor) tillåter inte att sova lugnt i ett fall: om en person själv jämför sig med dem och seriöst uppfattar sin inkonsekvens. Dina stickande beskrivningar av samma stereotyper visar god kunskap om ämnet, som om du speciellt studerade all denna överlagrade "skönhet" för att avslöja den. Jag frågar dig, skjuter upp en bunt med glansiga tidskrifter och tittar på levande människor. I synnerhet – på par som verkar nöjda med livet och varandra. Tja, var är de, stiliga människor med avsiktliga oskötta? Ja, var är skönheter med ett modellutseende – i en glansig bakom. Och de kysser på bänkar och håller händerna i tunnelbanan vanliga ungdomar av båda könen, och deras utseende är ofta ofullkomliga, och de är klädda på olika sätt, och ingenting. Därför kommer jag att berätta kort och tuff: du är på den falska vägen.

Fast i en defensiv position, bakom vilken kanske en stark rädsla för avslag är dold. Och eftersom det bästa försvaret är en attack, fördömer du ilsket stereotyperna av maskulinitet och moderna flickor som naturligtvis inte kan utvärdera dig. Samtidigt, i brevet sa du själv inte om någonting om ordet bra, och detta leder till tankar om arten av din brist på efterfrågan. Du vet, ständig beredskap är giftigt att avskriva allt och allt kan skapa en illusion av säkerhet, men bidrar inte till kontakt med andra människor, med flickor – inklusive. Jag skulle vilja hoppas att förbittring talade i dig, och inte en stabil bild av världen: en taktlös anmärkning av en flickvän angående när du tittade i spegeln för sista gången, verkligen ganska otäck, det finns något att vara arg. Men i spegeln kan du se inte bara grooming eller dess frånvaro, inte bara den beryktade "starka hakan" och annat skräp. Och om du tittar i spegeln inte på dessa elementära och inte alltför intressanta tecken kommer helt olika frågor att uppstå.

Till exempel om utvärderingen av blicken, tendensen att fördöma, uttrycket av dold överlägsenhet. Du frågar om det är möjligt att bryta en stereotyp. Socialt hårt, men med våra stereotyper (till exempel känslomässigt) kan vi göra något. Den första frågan som är värt att be om dig själv, om du går den här vägen är enkel, vad det än handlar om: Varför är det så viktigt för mig, vilken typ av "smärtpunkter" det gör ont? Och då är det värt att fråga dig själv var en så stark reaktion kom från var alfahannen är inkonsekvent med alfa -strålar, vilket av folket var betydande för dig inte tog och avskrivna dig, vars avslag lämnade sådana smärtsamma spår som du faktiskt tävla, välja som ersättare som en ersättningsmaskin från omslagen? Men det här är alla allvarliga frågor, till och med smärtsamma. Och är du redo för riktigt arbete med dem, du kan bara känna dig själv ".

 • Manlig vänlighet väcker en önskan hos kvinnor
 • Yoga för sex: 5 Main Asanas
 • om projektet
 • Villkor
 • Reklam på webbplatsen
 • Villkor
 • Regler för deltagande i tävlingar

© 2006-2022 Network Edition "Psychologies.RU – Den officiella webbplatsen för tidningen Psychologies (Psycholojis) ", Shkulev Media Holding / Ooo "Shkulev Media Holding".

Intyg om registrering av media EL No. FS77-82353, utfärdat av den federala tjänsten för övervakning av kommunikation, informationsteknik och masskommunikation (Roskomnadzor) 23.elva.2021.

Alla rättigheter förbehållna. Varje reproduktion av webbplatsmaterialet utan tillåtelse från redaktionskontoret är förbjudet. 16+

  답글 남기기

  이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다